Két
kérdésed is volt a napokban. Ezekre válaszolok e hírlevéllel.
Hátha másokat is érdekelnek ezek a dolgok.
Hátha másokat is érdekelnek ezek a dolgok.
Vízkúra.
Ez az
indiai, reggeli, másfél liternyi vízkúra, így önmagában nem a valódi.
Valamilyen
fordítási hiba csúszhatott be.
Nekem több, ún. TM-es ismerősöm
van, akik esküsznek az ayurvédikus gyógymódokra.
Egy szinten, biztos igazuk is van, de mi más ÉGHAJLATON, más biológiai, földrajzi környezetben élünk, mint az indiaiak. Ez vonatkozik a reggeli vízkúrára is!
Ja, és nekünk sokkal több a vizünk, mint nekik!!! Nem sivatagban élünk, mint az indiaiak nagy része. Ezt sem szabad elfelejteni!!!
Egy szinten, biztos igazuk is van, de mi más ÉGHAJLATON, más biológiai, földrajzi környezetben élünk, mint az indiaiak. Ez vonatkozik a reggeli vízkúrára is!
Ja, és nekünk sokkal több a vizünk, mint nekik!!! Nem sivatagban élünk, mint az indiaiak nagy része. Ezt sem szabad elfelejteni!!!
Mi,
idehaza, azért annyival jobbak vagyunk, mint az indiaiak, hogy ezt a vízkúrát
összekötjük egy kellemes illattal, ízzel is.
Teát iszunk!
Gyógyteákat.
Teát iszunk!
Gyógyteákat.
Így, jobban fokozni tudjuk a víz,
gyógyító hatását is!
Az már
csak hab a tortán, ha (gyógy)kávééét iszunk, gyógyteaként...
:-)))))))))))
:-)))))))))))
Melatonin.
Mint
írtam, a melatonin természetes formában a rizsben és a kukoricában fordul elő.
Hogy
ebből ki mennyit eszik, az, az ő dolga.
Mint tudjuk a rizs székletfogó!
Így csínján kell fogyasztani.
Ja, és hizlal is.
Mint tudjuk a rizs székletfogó!
Így csínján kell fogyasztani.
Ja, és hizlal is.
A barna
rizs, csak annyival jobb a fehér, hántolt rizsnél, hogy abban, egyenlőre,
valamivel több a vitamin.
A
kukoricával ugyanez a helyzet.
Az megint más dolog, hogy a kukoricából sok cukorpótlót, ún. fruktózt gyártanak.
Amit aztán „nyakló” nélkül töltenek bele, mindenféle szörpökbe.
A fruktóz, nem dolgozódik fel a májban, azt kikerüli, és egyenesen a szervezet zsírraktáraiban landol.
Az megint más dolog, hogy a kukoricából sok cukorpótlót, ún. fruktózt gyártanak.
Amit aztán „nyakló” nélkül töltenek bele, mindenféle szörpökbe.
A fruktóz, nem dolgozódik fel a májban, azt kikerüli, és egyenesen a szervezet zsírraktáraiban landol.
Ha
természetes formában, kukoricadaraként, (lásd puliszka), fogyasztjuk, akkor ilyen
„mellékhatásnak” nem tesszük ki a szervezetünket!
Sőt, rosttartalmánál fogva, segítünk a belek kitakarításában, át”pucolás”-ában.
Sőt, rosttartalmánál fogva, segítünk a belek kitakarításában, át”pucolás”-ában.
ppAndrás
Szeretgom, 2014. nov.10.
Szeretgom, 2014. nov.10.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése