Összes oldalmegjelenítés

2014. szept. 13.

20. jubileumi Hortus Hungaricus kertészeti kiállítás és vásár

Szia! 
Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet...
:-)))
20. jubileumi Hortus Hungaricus kertészeti kiállítás és vásár
2014. szeptember 19.-21.

Szigetszentmiklóson a Flora Hungária Nagybani Virágpiac közel 3.500 nm-es területe ad otthont a Hortus Hungaricus Nemzetközi Kertészeti Szakkiállítás és Vásárnak.

Az immár 20. alkalommal megrendezésre kerülő kiállítás a dísznövénytermesztés és feldolgozás, a kertészet, a fakitermelés, a virágkötészet, a lakberendezés valamennyi ágának újdonságait felvonultatja.

A pénteki szakmai konferenciák után szombaton és vasárnap a virágimádó és kertbarát nagyközönség számára is kitárulnak a kapuk és elérhetővé válik a csodák birodalma.
Hazai és importőr virágkereskedők százai által felállított káprázatos standokon gyönyörködhetünk virágkompozíciókban, virágcsodákban. Megtekinthetjük a virágkötészeti versenyre benevezett őszi csokrokat, valamint a mestervizsgát tett virágkötők vizsgamunkáit. A népszerű virágkötészeti bemutatókon a vágott virágok szemünk láttára válnak káprázatos műalkotásokká.

A rendezvény helyszínén a parkolás ingyenes, Budapestről pedig ingyenes Virágjáratok szállítják a látogatókat.

A belépőjegyek ára megfizethető és levásárolható, melynek feltételeiről, és még számos érdekes információról a www.hortushungaricus.hu oldalon tájékozódhat.


Szeretettel

(Ezt az infót N. Péter kedves Olvasómtól kaptam.)

Nincsenek megjegyzések: