Összes oldalmegjelenítés

2014. okt. 7.

A magas vérnyomás okai és lehetséges megoldásai II. rész.

Előző hírlevelemben a vérnyomás kiváltó lelki okokról írtam.

Röviden, tömören összefoglalva az előző rész tartalmát:

Ha, a sok problémádat, rendszeresen a „szőnyeg alá sepred”, kialakulhat(!) a magas vérnyomás.
Amint „kitakarítasz”, a vérnyomásod is rendbejön.


A magas vérnyomás gyógynövényes megoldása
Az egyik leghatásosabb recept:
Galagonyavirág,
Galagonyabogyó,
Zsurlófű,
Fokhagyma,
Árnikavirág,
Cickafarkfű,
Fehér-fagyöngy.
(Rápóti – Romvári gyógynövényes könyvéből)


 Elkészítés módja:
A gyógynövényeket 1:1 arányban összekeverjük, teát készítünk belőle.  (A fokhagyma nélkül!!!)
Bármivel ízesíthető, de én inkább a mézet javaslom.
:-)
Citromot is tehet bele.
Mindkettőnél ügyeljen arra, hogy csak abba a teába tegye bele az ízesítőket, ami már nem forró.
Ugyanis a forró folyadékban a méz is, és a citrom is károsodást szenvednek!
(A citrom C-vitaminja bomlik, a mézben pedig az enzimek bomlanak el!)

A fokhagymát külön pirítós kenyérrel fogyasztjuk el.
Ha valakinek „égeti” a gyomrát a fokhagymás pirítós kenyér, az egyen hozzá joghurtot vagy kefirt, netán aludttejet!
Ezek a tejtermékek ún „pufferoló” hatással bírnak, így elfedik, kiküszöbölik a fokhagyma csípős ízét, aromáját!

E tejtermékek, mivel mikróbacik által előemésztettek, így az ún. tejallergiát is kiküszöbölik!
Azt a rengeteg hasznos enzimet, amik találhatóak ezekben az előre „emésztett” termékekben már alig merem megemlíteni!
(Ezek az enzimek, az összes kívülről bevitt élő(!), enzimekkel egyetemben, gyógyítóak, és növelik az emberi életkort!)

Holnap, ennek az egészség-problémának egy ősi, kínai, akupunktúrás megoldását küldöm el Neked.

ppA



Nincsenek megjegyzések: