Összes oldalmegjelenítés

2015. júl. 2.

Csontritkulás és szilicium, II. folytatás.

Évekkel ezelőtt olvastam valahol, hogy kalcium-mérleget készítettek tyúkoknál. Arra voltak kíváncsiak, hogy a napi tojások kalcium tartalma honnét is származik!

Nos, megdöbbentő eredmény született!
A tyúkok kalcium mérlege ugyanis nagyon furán alakult! Ez azt jelenti, hogy több kalciumot adtak ki, (tojtak), mint amit a táplálkozásukkal beadtak nekik!

És akkor jön a nagy kérdés, hogy honnan is származik a többlet kalcium!

Ott álltak a tudósok a nagy kérdéssel, válasz nélkül. Mert hát az az elgondolás, hogy a többlet kalciumot a tyúkok állítják elő, szinte képtelenségnek tűnik még manapság is!!!

Pedig hát nincs, és nem is lehet más magyarázat!

Az élő szervezet, mint egy reaktor, képes átalakítani egyes elemeket, azokká, amire, amikre neki szüksége van, vagy lehet.

Manapság még csak "halvány lila gőzünk" sem lehet, hogy milyen anyagokat, elemeket képes egy élő szervezet átalakítani más elemi anyaggá! Mint például, hogy a sziliciumból állít elő kalciumot, vagy mangánból, a vérhez szükséges vasat!

Pedig a több ezer éves megfigyelések is erre engednek következtetni. Amikor pl. olyan egyszerű növényből, mint a zsurló(1) képes kalciumot szintetizálni! Nem is akárhogy, mert a sziliciumból, pl. egy jobban beépülő kalciumot tud "fabrikálni", mintha az eredeti kalciumot vinnénk be!

Lehet, hogy újra kéne értékelnünk a gyógyítást, a táplálkozást, meg magát az ÉLETET is?!

(1) FONTOS!
Vigyázat! Többféle zsurló létezik!
Csak mezei zsurlónak van gyógyhatása. A többinek NINCS! Sőt van köztük kimondottan mérgező is! Legközelebb, pár nap múlva, erről írok majd! S igyekszem bemutatni, rajzon, a különbségeket!

Illetve bemutatom azokat a sziliciumos készítményeket, amiket ugyan a gyógyszartárban lehet kapni, s amik kivételesen használnak, s nem rombolnak.


Ha tetszik ez az írás, akkor kérlek oszd meg az ismerőseiddel is, hogy Ők is tanulhassanak, s egyszerűen, de szakszerűen gyógyíthassák önmagukat ! 

Ha érdekelnek ehhez hasonló, elsősorban az egészségünkkel kapcsolatos értesülések, az alábbi linkek egyikén, Te is csatlakozhatsz, s így elsőkézből kapod majd, a hasznos infókat:
http://ongyogyitolap.shp.hu/hpc/web.php?a=ongyogyitolap 

http://ongyogyitas.blogspot.hu/



Tisztelettel és
Szeretettel
ppAndrás

Szeretgom,
Bocskoroskúti dűlő

2015. július 02.

Nincsenek megjegyzések: