Összes oldalmegjelenítés

2015. máj. 16.

Sámánok - Táltosok

Jakab Pista, a VNTV megálmodója, működtetője, egy amerikai sámánnal beszélget.
A beszélgetést az alábbi linken tudod, megnézni:
http://www.vntv.hu/2015/04/samanok-utja-a-vilag-korul/ 

Nemcsak ez a videó az érdekes, hanem van egy erdélyi beszélgetés is, e sámánnal, s e beszélgetés egyik érdekes és hozzáértő megjegyzését idézem alább:

"A magyarságnak táltosai vannak, nem sámánjai. A különbség, hogy míg a sámán fizikai beavatásokkal jut módosult tudatállapotba (tudatmódosító szerek, mint pl gomba, vagy élve eltemetik, vagy mint ez esetben kiakasztják), addig a táltos szellemi beavatások útján, tiszta tudattal járja a magasabb világokat. Gyógyít. sokszor névtelenül, csak a jelenLÉTével a lényével. A MAGyarságával, a MAGságával, Önvalója által... Üdv. Legyen szép NAPja mindnyájunknak."

Táltosaink arról is ismerhetők fel, hogy minimum egy, (de lehet több is), olyan testrésze van, ami az átlag embereknek nincs!

Pl.: a legszembetűnőbb, amikor hat ujjal születik valaki. Pl.: Ady Endre.

Nekem, csak a két kislábujjamon van, plusz egy-egy köröm. 
Vagyis összesen 22 körmöm van.
:-)  

Szeretettel
ppAndrás

Szeretgom
Bocskoroskúti dűlő
2015. máj 16.




1 megjegyzés:

határ a csillagos ég írta...

Bocsi, már régen írtam, mert közben hetekig korházban voltam, fiatalító kúrán, de sajnos nem sikerűlt a fiatalítás, csak a fájdalmakat enyhítették valamelyest, ez is valami. Az ember ne legyen elégedetlen. Nem vagyok.... De most örömmel olvasom a küldeményeidet. Köszönöm.
Marika