Összes oldalmegjelenítés

2015. máj. 23.

Egészségünk, betegségeink csarnokai.

Már Hippokratesz is tudta, és tanította is, hogy "a Halál, a belekben lakozik"!

De mit is tehetünk, amikor bélflóránk valamilyen okból, - általában betegségből, műtétekből adódóan - megsérül, s egyensúlya felborul?

Ismertek a különböző bélbacikat, ún. probiotikumokat tartalmazó kapszulák. Minden tisztességes táplálékkiegészítőket forgalmazó cégnek vannak ilyen termékei. 

Természetesen a Nutrilite, (Amway) is forgalmaz ilyeneket. Sajnos tapasztalatból tudom, s állítom, - emlékezz vissza műtétemre -, hogy ezek voltak a legkiválóbb minőségűek! (Ez itt a reklám helye...)

Van egy magyar cég, amelyik különleges mikróbacikat tartalmazó itókát gyárt, és forgalmazza is egyúttal! Ez az "EM bio"!  Ez az "itóka", majd 80 féle mikróbacit tartalmaz, és egy hét alatt rendbe is tudja tenni, illetve harmonizálja a bélflóránkat! 

Ez az "EM-bio", még mást is tud!
Növényvédelemben is nagy segítőnk! Lehet permetezni vele, és a kiszórt mikróbacik visszaszorítják a növényekre káros bacikat, s ha időben használod, a különböző lárvák ellen is hatásos tud lenni!

Az állattenyésztésben, az állatok egészségben tartásában, illetve az alom szagtalanításában, a komposzt érlelésében is kiváló dolgokat művel!


Sőt!
Ha csak szimplán kipermetezed a termőtalajra, akkor épp olyan hatást érsz el vele, mintha szerves trágyát szórnál ki a földekre!
Ez a tulajdonsága kiskertben is és szántóföldön is, MŰKÖDIK!

Gyakorlatilag visszaadja a termőtalajnak, az ÉLETET!


Van azonban egy harmadik csoport is, mely szinte ingyen a segítségünkre van egészségünk, bélflóránk helyreállításában. 

S ezek az elő-emésztett, (erjesztett) tejtermékeink!
Ezek nemcsak a mikróbacik megsegítésével, hanem az enzimkészletünk, (emésztőképességünk), emelésével, jobbításával is segítenek!

Ez egy olyan nagy és fontos téma, hogy külön hírlevélben írom majd le Neked!

Szeretettel
ppAndrás

Szeretgom,
Bocskoros kúti dűlő;
2015. máj. 24.








Nincsenek megjegyzések: