Összes oldalmegjelenítés

2015. aug. 20.

VIGYÁZZ! KACSA!

A Mars bolygó Föld-közelben??? 

A napokban az alábbi hír járja be az internet világát:
Érdekes, és egyszeri a lehetőség!!!  
Augusztus 27-én, 00,30 órakor nézzetek fel az éjszakai égboltra. Ezen az éjszakán a Mars     bolygó mindössze 34,65 ezer mérföldre fog     elhaladni a Földtől. Szabad szemmel a bolygó úgy fog látszani, mint a telihold. A látvány  olyan lesz, mintha két hold lenne fölöttünk! Legközelebb az ilyen jelenség, amikor a Mars ennyire meg fogja közelíteni a
Földet, csak 2287. évben várható.                                       
Osszátok meg ezt a hírt a barátaitokkal, mert  közülük senki ilyet még nem látott, és már nem is fog.
Az igaz, hogy ilyet ember még nem látott, s nem is fog, hiszen ez az egész,Mars bolygós hír, vissza-visszatérő kacsa!

Ez, egyszerűen nem felel meg a valóságnak!!

Valakik megint túl okosak akartak lenni!
Óvakodjunk az ilyen félművelt emberektől!!!!!
...és merjünk gondolkodni is!!!

A Wikipedia, (https://hu.wikipedia.org/wiki/Mars_(bolyg%C3%B3) ), ezt írja a bolygóról:

Mars
A Marsra jellemző a pirosas szín. 
E bolygó megfigyelésének ideális ideje mindig két évvel azután következik be, hogy a Mars oppozícióba kerül a Nappal. Ekkor közeledik a Földhöz, és erősen világít az éjszakai égbolton. 

A legutóbbi oppozíció 2014. április 8-án volt, legközelebb pedig 2016. május 22-én lesz. Ezért 2015 e bolygó megfigyelése szempontjából nem a legjobb. 

Az év kezdetétől az esti égbolton figyelhetjük meg. Mivel nagyon távol van a Földtől, ezért csak gyengén világít. Januártól júniusig az égbolton közeledik a Bakhoz, a Vízöntővel, a Halakkal, a Kossal a Bikába lép. Fokozatosan közeledik a Naphoz, láthatósága romlik, május közepén már nem látható a Nap közelében, június 14-én konjunkcióba kerül a Nappal. 

A figyelmes ember július második felében láthatja meg ismét a reggeli égbolton, ahová az Ikrek csillagképpel együtt kerül. 
Augusztus és szeptember folyamán az Ikrek jegyből a Rák és az Oroszlán jegybe távozik. A Mars ekkor mindig 4 óra körül jön fel, de reggeli láthatósága meghosszabbodik, mert a Nap a közelegő ősszel egyre később jön fel. 

Októberben és novemberben a bolygót kora reggeltől a keleti égbolt felett keressük még mindig az Oroszlán csillagképben. Decemberben a Mars a Szűz csillagképbe lép, és a keleti égbolton röviddel 2 óra után jelenik meg.



Ha tetszett, és hasznosnak találod bejegyzésemet, cikkemet, küld el ismerőseidnek, barátaidnak, hogy Ők is tanulhassanak!

S egyszerűen, de szakszerűen segíthessenek önmagukon!

Természetesen, amennyiben Neked  is szükséged van tapasztalataimra, tudásomra, szívesen segítek!
Csak hívj, vagy írj!

Ha érdekelnek ehhez hasonló, elsősorban az egészségünkkel kapcsolatos értesülések, az alábbi linkek egyikén, Te is csatlakozhatsz, s így elsőkézből kapod majd, a hasznos infókat:
http://ongyogyitolap.shp.hu/hpc/web.php?a=ongyogyitolap 
http://ongyogyitas.blogspot.hu/


A Te, Egészségedért!

Szeretettel
ppAndrás

ongyogyitas@gmail.com;
Skype: ppandras11
Tel.: 0036-70 63-229-65.


Szeretgom,
Bocskoros-kúti dűlő
2015. augusztus 20.

Nincsenek megjegyzések: